ImPro playshoP – improvizációs technikák a tanórán

Az ImPro playshoP a SkillToGo, a Momentán Társulat és a Pozitív pszichológia a tanteremben saját élmény alapú játéka. Mi történik, amikor a pozitív pszichológia alapú szemlélet improvizációs technikákkal gazdagodik a nyelvórán? Ilyenkor a kapcsolódásé, a vidámságé és a kreativitásé a tér. Így lépünk a tanulási zónába. Tanulunk arról, amiről, egymásról, meg önmagunkról.

 

Előadók:

Somkövi Bernadett: A Szent László Gimnázium – Bonis Bona díjazott – olasztanáraként, a SkillToGo Kft MQ® trénereként, illetve a Pozitív pszichológia a tanteremben program módszertani koordinátoraként azon dolgozik, hogy diákjai és pedagógus kollégái számára az idegen nyelv elsajátítása, illetve tanítása belső motivációból fakadó, eredményes és egyben jól-létet, személyes növekedést biztosító folyamat legyen.

Harsányi Bence: Angol nyelvtanárként, csoportvezetőként, trénerként és színpadi játékosként is a kapcsolódás és a játékosság foglalkoztatja: meghallani és megérteni egymást, közösen építkezni, örömmel elfogadni egymás ötleteit, felismeri és elismerni a bennünk rejlő erősségeket. A nevetés, a felszabadult játék megmutatja a legjobb arcunkat, amivel meglephetjük magunkat és a környezetünket is.