Workshop a szektorok közötti együttműködés erősítéséért

Téma: Az Y generáció itt van és erősen motiválja, hogy jobbá tegye a világot. Tudunk élni ezzel a lehetőséggel?

Ma 30, 2025-re viszont várhatóan a munkaerőpiac 50%-át teszi ki a világon az Y generáció. Ők a jövő vezetői és a legnagyobb arányú munkavállalói. A kutatások szerint erősen motiválja őket, hogy jobbá tegyék a világot és tetteik, döntéseik is erről árulkodnak. Aktív önkéntesek, egyre aktívabb adományozók és fogyasztási döntéseiket is befolyásolja egy-egy márka társadalmi szerepvállalása.

Mi a helyzet Magyarországon? Mit teszünk most és mi mindent tehetnénk még az Y generáció bevonásáért?

Kutatások, sikersztorik, tanulságos történetek, tippek, ötletek az Y generáció bevonásáról, motiválásáról és elkötelezéséről.

A vállalati oldalon vagy a civil szférában dolgozol? Azon vagy, hogy minél több társadalmi célú projektbe vond be az Y generációt? Akkor ez a workshop Neked szól! Csatlakozz hozzánk, oszd meg velünk a tapasztalataidat és tanulj másoktól is! Gyűjts inspirációkat és élvezd a csapatmunkát!

A workshop dátuma: 2017. április 19.
Időpontja: 9:00-14:00 óra (regisztráció 8:30-tól)
Helyszín: KPMG Irodaház (1134 Budapest, Váci út 31.)
A workshop nyelve
: magyar, de lehetséges, hogy néhány előadó csak angolul prezentál. Angol nyelvű előadások esetében kérésre fülbesúgásos tolmácsolást biztosítunk.

Szervező: United Way Magyarország
In-kind támogatók: KPMG és a Tehetség és Tudás Központ

A rendezvény ingyenes, azonban csak limitált számú jelentkezést tudunk fogadni, a regisztráció véglegesítésében a regisztráció sorrendjét vesszük figyelembe.

Érdeklődsz? Regisztrációért kattints ide
! Határidő: 2017. április 18.