Vedd a kezedbe a jövő(de)t!

Megmutatjuk neked, hogyan tudsz sikeresen megvalósítani egy projektet, sőt a mentoroktól azt is megtanulhatod, hogy hogyan tudsz megélni abból, amit szeretsz!

Kreatív vagy és keresed az önmegvalósítás lehetőségét? Foglalkoztatnak a társadalmi problémák, szeretnél változást hozni a világba és jó lenne ehhez társakat is találni? A United Way – uSchool vállalkozói klubokban mindkettőt megtalálhatod! A Stanford Egyetem Design Thinking módszere vezet majd végig bennünket az úton, az ötlettől az üzleti tervig.

Ingyenes United Way – uSchool (www.uschool.hu) vállalkozói klubok 16-18 éves diákok számára, 2018 január vége és június eleje között. Csapatmunkában, egy szívedhez közel álló projekt megvalósításáért!

Válassz az érdeklődési körödnek megfelelően az alábbi klubok közül:

dreamstime_s_72541767Robotika, mesterséges intelligencia, játék

A jövő a robotoké. Okos házakban élünk, robotok vezetik autóinkat, megjelennek a munkaerőpiacon és akár házainkban is? Érdekel a mesterséges intelligencia, van ötleted arra, hol lehetne robotokat alkalmazni? Vagy esetleg a szabadidőd játékra fordítanád és kedvenc sorozatodból alkotnál társasjátékot? Minderre van lehetőség, ha ebbe a klubba jelentkezel.

dreamstime_s_78545601Fogyasztói- és dizájn termékek

Számos olyan fogyasztói és dizájn termékkel találkozhattok az utcán, ami nem csak szép, de egyben hasznos is az emberek számára. Azonban rengeteg terület – mint például az egészségügy, a divat, a közlekedés és sorolhatnánk tovább – arra vár, hogy új termékeket találjatok fel. Kísérletezünk, prototípusokat építünk, 3D-nyomtatunk és ha ügyesen dolgoztok, a program végére a kezetekbe foghatjátok saját terméketeket. Tetszik? Jelentkezz!

Hogyan tudok jelentkezni?

Az alábbi jelentkezési form kitöltésével, ill. motivációs levél és rövid önéletrajz megküldésével az alábbi címre: reka.oswald@invendor.hu

Tervezett program:

A program során heti egyszer találkoznak a diákok a mentorokkal, előre közösen megbeszélt időpontban. A uSchool tervezett menetrendjét innen töltheted le.

Egy kis ízelítő, hogy milyen volt a 2016-os döntő a Brain Barban:

A United Way – uSchool vállalkozói klubok a Citi Foundation jóvoltából a United Way Worldwide támogatásával valósulnak meg.

A uSchool Magyarország az Ustvarjalnik által fejlesztett vállalkozói program, melyet az Invendor Holding működtet Magyarországon a Brit Kereskedelmi Kamara stratégiai partnerségében.