Vállalati önkéntesekkel a 21. századi oktatásért – Workshop

A kutatások szerint, ha a vállalatok támogatni akarnak egy jó ügyet, egyre gyakrabban és változatosabban adnak alkalmat dolgozóiknak az önkéntességre is. Vajon hogyan tudnánk ezt a vállalati önkéntességet minél jobban a minőségi oktatás javára fordítani?

Kutatások, sikertörténetek, hazai és nemzetközi példák inspirálnak majd bennünket a közös gondolkodásra és együtt keressük a válaszokat többek között a következő kérdésekre:  

  • Mire van szükségük a diákoknak a 21. században?
  • Hol lehet a vállalati önkéntesség helye a magyar oktatási rendszerben?
  • Milyen konkrét előnyöket tartogatnak a vállalati önkéntes programok a diákok, az oktatási intézmények, a vállalatok és az önkéntesek számára?
  • Milyen tipikus nehézségekbe ütközhetünk és hogyan győzhetjük le azokat?

A vállalati oldalon, az oktatásban vagy a civil szférában dolgozol és szívügyed az oktatás minőségének javítása? Szeretnél önkéntes programokkal még többet tenni a gyerekekért és fiatalokért? Akkor ez a workshop Neked szól!

Dátum:   2017. szeptember 11., hétfő
Időpont: 9:00-14:00 óra (regisztráció 8:30-tól)
Helyszín: GE Hungary, 1138 Budapest, Váci út 117-119.  (A Váci Greens irodaházak a 3-as metró Forgách utcai és Gyöngyösi utcai megállója között találhatók. Autóval parkolni a környező utcákban lehet, díj ellenében.)
A workshop nyelve: elsősorban magyar.

Érdeklődsz? Regisztrációért kattints ide! Határidő: 2017. szeptember 6.
(A rendezvény ingyenes, azonban csak limitált számú jelentkezést tudunk fogadni, a regisztráció véglegesítésében a regisztráció sorrendjét vesszük figyelembe.)

Szervező:

UWH logo 2017 RGB_kicsi

Támogatók:

GE logo

bc_logo

Tehetség és Tudás Központ Alapítvány


Mottó:

“A tanulás a legerősebb fegyver, amivel megváltoztathatod a világot.” (Nelson Mandela)