Program térkép

Országszerte egyre több településen segítünk. Nézd meg, hogy hol milyen programmal vagyunk jelen!

Ma Magyarországon a legtöbb 7-14 éves korú gyermek álmát egy olyan baleset töri össze, amely a megfelelő oktatással megelőzhető lenne. A United Way Magyarország 2010-ben BiztiBusz néven egy olyan programot indított, amelyben önkéntes pedagógusok segítségével általános iskolás gyerekeket oktatunk a megelőzhető balesetek (pl. mérgezés, fulladás, esés) elkerülésére. Tudj meg többet a BiztiBuszról!
Ma Magyarországon minden ötödik gyermek nagy álmainak a gyenge olvasási és szövegértési készség szab határt. A 2014-ben indult United Way KönyvForgató program célja, hogy ösztönözzük a hátrányos helyzetből induló gyerekeket is az olvasásra, hogy ne maradjanak le társaiktól. Az adománykönyvek pályázat útján jutnak el általános iskolákba és gyermekotthonokba. Tudj meg többet KönyvForgatóról!
7-14 éves gyereknek szóló, jó állapotú, használt gyerekkönyveidet bármikor leadhatod a Mesemúzeumban, ahol állandó könyvgyűjtőpontot működtetünk. A könyveket a KönyvForgató programon keresztül többségében hátrányos helyzetű gyerekekhez juttatjuk el.
Cím: 1013 Budapest, Döbrentei utca 15.
Weboldal: www.mesemuzeum.hu
prgmap-legend-lc Pénzügyi Oktatási Program 9-12 éves általános iskolás gyereknek. A program során az iskolások játékos formában, valós élethelyzeteket és pénzügyi döntési helyzeteket modellezve ismerkednek meg a család pénzbeosztásának kihívásaival, a tudatos pénzügyi döntések fontosságával, valamint a jótékonyságról való közös gondolkodás során a felelős állampolgár szerepébe is belebújhatnak. A Programot a MetLife Alapítvány támogatja. Tudj meg többet a LifeChanger Programról!!
Munkahelyi adományozással támogatott szervezetek
Add az idődet! Önkéntes napok
Szakértői támogatás a Budapest Bank Békéscsabáért Programhoz
Les és Júlia Némethy Ösztöndíj Program középiskolásoknak