United Way Magyarország Gálaest

2017. november 19-én került megrendezésre a United Way Magyarország jótékonysági gálaestje.

Bevételeiből 2018-ban 10 hátrányos helyzetű térségben lévő általános iskolába juthatunk el, és közel 2.000 gyermeket taníthatunk meg az élménypedagógia eszközével az értő olvasásra. Megtisztelő volt számunkra látni azt az összefogást, ahogyan az est résztvevői egyszemélyként álltak a kezdeményezésünk mögé, amelyek további inspirációul szolgálnak jövőbeli programjainkhoz.

IMG_25412

Hiszünk benne, hogy már egy könyv is képes megváltoztatni a gyermekek életét! Közös összefogással, sokkal nagyobb hatást tudunk elérni a társadalom egyes rétegeiben, mint egyedül. Elkötelezetten dolgozunk azon, hogy a KönyvForgató programunk keretében mi legyünk az a kapocs az emberek, vállalatok, társadalmi szervezetek életében, aki mindezt közös platformra helyezi, hozzásegítve minél több gyermeket ahhoz, hogy ők is merjenek nagyot álmodni.

Amennyiben szívesen lenne a következő esemény céges támogatója, kérjük, vegye fel a kapcsolatot Adriány Kincső ügyvezető igazgatóval a kincso.adriany@unitedway.hu e-mail címen, vagy a +36-20-392-1500-as telefonszámon.