United Way Magyarország Gálaest

A United Way Magyarország 2019. őszén is sikeresen megrendezte Gálaestjét, melyen köszönetet mondtunk támogatóinak, és bemutattuk, milyen társadalmi problémák megoldására fókuszálunk az elkövetkező időszakban.

A Gála bevételeiből olyan programokat valósítunk meg, amelyek olvasási és szövegértési, valamint pénzügyi, gazdasági és munkavállalói/vállalkozói készségek fejlesztésén keresztül segítik hozzá a szociálisan hátrányos helyzetű, sok esetben veszélyeztetett fiatalokat, hogy felzárkózzanak, és tehetségüket kibontakoztatva anyagilag független, önfenntartó felnőtté válhassanak.

Gálaestünk 35 asztalánál olyan haladó szellemiségű vállalati és civil vezetők foglaltak helyet, akik hisznek az összefogás erejében, elkötelezettek a pozitív változások mellett, és társadalmi felelősségvállalásuk példaértékű.

Első alkalommal adtunk át oklevelet az év önkénteseinek három kategóriában:

Az év vállalati önkéntese:                        Ady Endre

Az év önkéntes mentorpárosa:              Tolnai-Ónodi Barbara és Tolnai Ákos

Az év önkéntes pedagóguspárosa:        Szovánné Molnár Csilla és Benedekné Major Veronika 

Ezúton is köszönjük támogatóinknak és önkénteseinknek, hogy hozzájárultak ahhoz, hogy a magyar gyerekek és fiatalok kibontakoztathassák a bennük rejlő tehetséget és megvalósíthassák álmainkat.