United Way Magyarország Gálaest

Már regisztrálhatsz jótékonysági Gálaestünkre!

2019. november 17., 18.30 I BUDAPEST MARRIOTT HOTEL

A United Way Magyarország hagyományosan minden év őszén megrendezi Gálaestjét, melyen köszönetet mond támogatóinak, és bemutatja, milyen társadalmi problémák megoldására fókuszál az elkövetkező időszakban. Az idei Gála bevételeiből olyan programokat valósítunk meg, amelyek olvasási és szövegértési, valamint pénzügyi, gazdasági és munkavállalói/vállalkozói készségek fejlesztésén keresztül segítik hozzá a szociálisan hátrányos helyzetű, sok esetben veszélyeztetett fiatalokat, hogy felzárkózzanak, és tehetségüket kibontakoztatva anyagilag független, önfenntartó felnőtté válhassanak.

Gálaestünk 35 asztalánál olyan haladó szellemiségű vállalati és civil vezetők foglalnak helyet, akik hisznek az összefogás erejében, elkötelezettek a pozitív változások mellett, és társadalmi felelősségvállalásuk példaértékű.


CSATLAKOZZ HOZZÁNK, TEGYÜNK EGYÜTT A MAGYAR GYERMEKEK ÉS FIATALOK JÖVŐJÉÉRT!

Az alábbi gombra kattintva megnyílik online jegyvásárlás oldalunk, amelyen bankkártyával fizethetsz.Jegyvásárlás

Amennyiben szívesen lennél vállalati támogatónk, tekintsd meg tájékoztatónkat és vedd fel a kapcsolatot Adriány Kincső ügyvezető igazgatóval a kincso.adriany@unitedway.hu e-mail címen, vagy a +36-20-392-1500-as telefonszámon.

Ha magánszemélyként szeretnél részt venni eseményünkön, kérlek kattints regisztrációs oldalunkra!