Vállalatoknak

tevekenysegunk_13

Mélyreható és tartós társadalmi változásokat csak közös erővel tudunk elérni. A United Way Magyarország nemzetközi és hazai tapasztalatokra építkezve olyan lehetőségeket kínál a pozitív társadalmi változások előmozdítására törekvő vállalatok számára, amelyekkel minden érintett nyer: egyesíthetjük erőinket a fontos társadalmi problémák megoldása érdekében és egyúttal elősegíthetjük azt is, hogy nőjön a vállalati munkatársak társadalmi érzékenysége, ügyek iránti elköteleződése is.

Mi nem csupán programokat, ügyeket ajánlunk, hanem egy olyan non-profit szervezet vagyunk, amely innovatív módon kapcsolja össze a különböző társadalmi szereplőket – civil szervezeteket, az üzleti szférát, államigazgatási és szolgáltató szervezeteket –, hogy összefogva csökkentsük a társadalmi különbségeket.

Lokális ügyekért dolgozunk globális szervezetként:

 • nemzetközi know-how-ra és jó gyakorlatokra építhetünk,
 • képesek vagyunk határokon átnyúló programokat is megvalósítani,
 • kiterjedt helyi közösségi kapcsolatokkal rendelkezünk,
 • eredményorientáltak vagyunk és mérjük is programjaink hatását.

Miben tudjuk az Ön vállalatát támogatni?

 • Segíthetünk meghatározni és elérni a CSR célokat.
 • Részt vállalhatunk jól szervezett vállalati közösségi programok megvalósításában.
 • Támogatni tudjuk a vállalatot abban, hogy növelni tudja a dolgozói elköteleződést.
 • Önkéntes munkák szervezésén keresztül segíthetjük a dolgozókat speciális készségek elsajátításában.
 • Elő tudjuk segíteni a kapcsolatépítést és együttműködések kialakítását.
Tudtad?A United Way Magyarország az egyetlen olyan non-profit szervezet Magyarországon, amely képes munkahelyi adománygyűjtési programok szervezésére, és komoly tapasztalatokkal is rendelkezik ezen a téren. Számos vállalati partnerünk – például a GE, a BB Rt., a Celanese, a Process Solutions, az Equilor, a KPMG és a Magyar Telekom – érzi fontosnak, hogy a munkahelyi adományozás része legyen a felelős vállalati stratégiájának.

adomanyozo_nap_uj

Jótékonysági csapatépítő programok, önkéntes napok

tevekenysegunk_kep_15

A United Way Magyarországnál igyekszünk újraértelmezni a vállalati önkéntesség és a csapatépítés fogalmát. A társadalmi felelősségvállalás szemszögéből tekintünk ezekre a programokra és hidat építve önkéntesek és helyi közösségek, civil szervezetek között úgy teszünk együtt a pozitív társadalmi változásokért, hogy közben mindenki nyer: a vállalat, a dolgozó és a helyi közösség egyaránt. Többségében olyan programokat szervezünk, ahol az önkéntesek személyesen is megismerkedhetnek azzal a közösséggel, akiért tenni szeretnének, sőt sokszor közösen valósítják meg azt a projektet, amelyre a helyi közösségnek szüksége van.

Azon dolgozunk, hogy ügyek és csapatok találjanak egymásra, ilyen egymásra találásokról szólnak az alábbi történetek is:

Egyéb szolgáltatások:

 • Önkéntes képzés
 • Támogatói pályázatkezelés
 • Célzott adományok kezelése és monitorozása

Ha szeretnél még többet megtudni a vállalati szolgáltatásainkról, fordulj bátran ügyvezetőnkhöz, Adriány Kincsőhöz: kincso.adriany@unitedway.hu


Ha szeretnéd megtudni, hogy kik a fő vállalati partnereink, akikkel együtt segítünk, kattints ide.