Benne vagyunk!

Történetek odafigyelésről, összefogásról és tettekről

Összefogással, szakmai programokkal a mély és tartós pozitív változásokért – a United Way immár 30 éve segít megoldani a magyar társadalom legégetőbb problémáit az oktatás, a pénzügyi tudatosság és az egészségmegóvás területén. Érted, a te gyermeked jövőjéért is dolgozunk.

Köles Sándor: “A United Way globális látásmódot hoz a hazai civil szférába, amit nagyon értékesnek tartok”

Köles Sándor a civil mozgalmak egyik meghatározó alakja, a United Way Magyarország kurátora. Elmondása szerint a közösség szolgálatára született. Igazi világpolgár, erősen hisz a helyi kötődések, identitások és a szív erejében.

Önkéntes született

Regényi Gábor a MetLife Europe d.a.c. Magyarországi Fióktelepe hálózati igazgatója, a cég hazai értékesítési hálózatának menedzseléséért, összefogásáért és fejlesztésért felel.

Marshall Ági önkéntes: „Nem teszem mérlegre, hogy mennyit adok és kapok”

Marshall Ági három fiúgyermek édesanyja, a United Way önkénteseként pedig az általános iskolás gyerekek balesetmegelőzését célzó BiztiBusz programot koordinálja.

A Szederfa otthon lakói önmagukról gondoskodva, teljes éltetet élhetnek

A Pest megyei Ikladon található Szederfa Otthon egy igazi közösség, amely biztonságot és önmegvalósítási lehetőséget nyújt olyan autista, értelmi sérült fiatalok számára, akik egyedül képtelenek lennének megbirkózni a XXI. századi mindennapok kihívásaival.

A hejőkeresztúri pedagógia módszereket mára már országszerte használják

A hejőkeresztúri “csodaiskolában” — ahogy manapság emlegetik a program által híressé lett intézményt — cigány származású és/vagy szocio-kulturálisan hátrányos helyzetű gyerekek felzárkóztatása folyik, hatalmas sikerrel.

A 16 éves Endre keményen dolgozik azért, hogy megvalósíthassa álmát

Vannak olyanok, akiknek kortársaiknál sokkal nagyobb elszántságra, erőfeszítésre — és emellett sokkal több jószándékú segítségre — van szükségük ahhoz, hogy elérhessék életcéljukat.