Benne vagyunk!

Történetek odafigyelésről, összefogásról és tettekről

Összefogással, szakmai programokkal a mély és tartós pozitív változásokért – a United Way immár 25 éve segít megoldani a magyar társadalom legégetőbb problémáit az oktatás, a pénzügyi stabilitás és az egészség területén. Érted, a te gyermeked jövőjéért is dolgozunk.

Volunteer_Agi MarshallMarshall Ági önkéntes: „Nem teszem mérlegre, hogy mennyit adok és kapok”

Marshall Ági három fiúgyermek édesanyja, a United Way önkénteseként pedig az általános iskolás gyerekek balesetmegelőzését célzó BiztiBusz programot koordinálja.

Dick Aft, Adriány Kincső és Gábor ZoltánAz 1 %-os adófelajánlás története

Immár 20 éve van lehetőségünk arra, hogy szabadon rendelkezzünk személyi jövedelemadónk 1+1 százalékával: az egyik 1 %-kal magyarországi egyházakat támogathatunk, míg a másik 1 % felajánlásával arra jogosult civil szervezeteket segíthetünk céljaik megvalósításában.

story_szederfa_201607A Szederfa otthon lakói önmagukról gondoskodva, teljes éltetet élhetnek

A Pest megyei Ikladon található Szederfa Otthon egy igazi közösség, amely biztonságot és önmegvalósítási lehetőséget nyújt olyan autista, értelmi sérült fiatalok számára, akik egyedül képtelenek lennének megbirkózni a XXI. századi mindennapok kihívásaival.

story_hejokeresztur_201606A hejőkeresztúri pedagógia módszereket mára már országszerte használják

A hejőkeresztúri “csodaiskolában” — ahogy manapság emlegetik a program által híressé lett intézményt — cigány származású és/vagy szocio-kulturálisan hátrányos helyzetű gyerekek felzárkóztatása folyik, hatalmas sikerrel.

story_endre_201605A 16 éves Endre keményen dolgozik azért, hogy megvalósíthassa álmát

Vannak olyanok, akiknek kortársaiknál sokkal nagyobb elszántságra, erőfeszítésre — és emellett sokkal több jószándékú segítségre — van szükségük ahhoz, hogy elérhessék életcéljukat.