Az Álmok Fája

A United Way Magyarország egyik fontos célja, hogy hozzásegítse a gyerekeket, fiatalokat ahhoz, hogy megvalósíthassák álmaikat és kibontakoztathassák a bennük rejlő tehetséget.

almok_faja-illusztracio

Valljuk, hogy minden gyermeknek és fiatalnak – társadalmi, kulturális és vallási hovatartozástól, egészségi állapottól függetlenül – , az esélyegyenlőség elve alapján lehetőséget kell teremtenünk arra, hogy olyan készségeket és képességeket sajátíthassanak el, amelyekkel sikeresen győzik majd le a 21. század kihívásait és független, önfenntartó felnőtté válhatnak.

Hogy mindig szem előtt tarthassuk, hogy milyen célokért dolgozunk és hogy ezt megoszthassuk mindazokkal is, akik szintén aktívan tudnak tenni a fiatalok jövőjéért, rendszeresen megkérdezzük a legilletékesebbeket, magukat a gyerekeket és a fiatalokat a jövőbeni álmaikról, karriervágyukról. Eszközünk az Álmok fája, amelyre minden gyermek és fiatal felteheti a tenyérlenyomatát és beleírhatja az álmát.

img_8720

Az Álmok fája velünk van minden olyan rendezvényen, ahol a megjelenünk, sőt hamarosan új utakat is nyitunk arra, hogy a gyerekek megoszthassák velünk az álmaikat…

Az oktatás terén végzett konkrét tevékenységünkről, programjainkról, eredményeinkről bővebben az Oktatás menüpont alatt olvashatsz.

Hogyan segíthetsz?

A tartós változásokhoz a te segítségedre is szükségünk van. Ha szívesen lennél a segítőtársunk, akkor a Te is segítenél? menüpont alatt különböző lehetőségeket találsz arra, hogy velünk együtt tégy a gyerekek jövőjéért. LIVE UNITED