Hírek

A United Way Magyarország hírblogja

dreamstime_900x380A társadalmi hatás önmagunkkal kezdődik

A United Way Magyarország és a Borealis Consulting összefogásával most egy különleges lehetőség nyílik a társadalmi szerepvállalásra. Egyszerre tehetünk önmagunkért, a környezetünkért és a hátrányos helyzetű gyerekek tehetségének kibontakoztatásáért.

hir_5millio_2016065 millió forint a fiatalok pálykezdésének támogatására és közösségépítő akciókra

Pályázati forrást nyertek a békéscsabai civilek, amelyet a helyi fiatalok pályaválasztásának és pályakezdésének elősegítésére, valamint közösségépítő kezdeményezéseik megvalósítására fordíthatnak.

hir_cseppko_otthon_201604Önkéntes varázslók a gyermekotthonban

A GE Lighting önkéntesei otthonosabbá, vidámabbá varázsolták a Cseppkő Gyermekotthont. Az intézménynek támogatásra, segítségre van szüksége az épületkomplexum felújítási munkálatainak elvégzéséhez, így különösen nagy örömmel fogadták a GE Lighting önkénteseit.

hir_szello_utca_201604A GE Lighting fényt vitt a szellő utcai gyerekek életébe

A GE Lighting munkatársai és a Szellő utcai oktatási intézmény tanulói egy különleges önkéntes napot tölthettek együtt. Ez a nap hidat teremtett a fogyatékkal élő gyermekek felé és a közös alkotás során a csapat tagjai is egészen új oldalukról ismerhették meg egymást.

hir_mike_hayde_201601Egy amerikai a magyar társadalomért

Mike Hayde bejelentette, hogy minden, a United Way Magyarországnak juttatott tízezer dollár feletti egyéni adományt megdupláz a saját vagyonából, ezzel támogatva a pozitív társadalmi változásokat és egyúttal ösztönözve az egyéni adományozási kedvet Magyarországon.