Tevékenységünk

Hiszünk abban, hogy a jóléti társadalom megteremtése közös ügyünk, közös felelősségünk. Mi nap mint nap azért dolgozunk, hogy munkánkkal hozzájáruljunk ahhoz, hogy gyermekeink egy olyan világban nőhessenek fel, ahol származásuktól, vallási hovatartozásuktól, egészségi állapotuktól vagy éppen a család anyagi helyzetétől függetlenül, az esélyegyenlőség elve alapján megadatik nekik a lehetőség a boldogságra és a boldogulásra.

title_civil

A United Way Magyarország tehát nem csak egy ügy mellett kötelezte el magát, hanem az erős, egészséges társadalom alapköveit szeretné megerősíteni, ezért számos ügyet támogat

A jóléti társadalom megteremtéséért tett erőfeszítéseink túlmutatnak azon, hogy képesek vagyunk egy-egy ember sorsát pozitív irányba befolyásolni. Mi olyan magasabb szintű változásokért is dolgozunk, amelyek mindannyiunkat érintenek, hiszen egymásra vagyunk utalva, függünk egymástól, és számítunk, támaszkodunk egymásra.

Mindannyian nyertesek vagyunk, ha egy gyermek jól teljesít az iskolában, mindannyiunknak könnyebb, ha a családok anyagi biztonságban élnek és mindannyiunkra kevesebb teher nehezedik, ha a körülöttünk élő emberek is egészségesek. Mert összetartozunk.

Közös érdekünk az oktatás és az életszínvonal növekedése, hiszen a ma gyermeke holnap felnőttként vesz részt a társadalomban, és ha az elkötelezettség már gyermekként akár az oktatás részeként is beleivódik, természetes lesz számára a rászorulók támogatása.

A United Way Magyarország a közösség összefogásának erejére építve, érted, a te gyermekedért is dolgozik. Ha magánemberként te is szívesen lennél a segítőtársunk , akkor a Te is segítenél? menüpont alatt különböző lehetőségeket találsz arra, hogy velünk együtt tégy saját magadért, a közösségért, a gyermekekért. Vállalatként egyéb, speciális területeken is számíthatsz ránk.

tevekenyseg_2