United Way Magyarország Gálaest

2018. NOVEMBER 4. 18:30 I BUDAPEST MARRIOTT HOTEL

A United Way Magyarország hagyományosan minden év őszén megrendezi Gálaestjét, amelyen köszönetet mond támogatóinak, és bemutatja, hogy milyen társadalmi problémák megoldására koncentrál az elkövetkező időszakban. Az idei esemény bevételeiből olyan programokat valósítunk meg, amelyek olvasási és szövegértési készségfejlesztésen keresztül, valamint pénzügyi és gazdasági és vállalkozói ismeretek bővítésével segítik hozzá a szociálisan hátrányos, sok esetben veszélyeztetett gyerekeket a felzárkózáshoz, és az önfenntartáshoz szükséges alapkészségek megszerzéséhez.

Gálaestünk 35 asztalánál olyan haladó szellemiségű, vállalati és civil vezetők foglalnak majd helyet, akik hisznek az összefogás erejében, elkötelezettek a pozitív változások iránt és társadalmi felelősségvállalásuk példaértékű.

Idei programunk meglepetés vendégei szívüket és lelküket az értő olvasás ügyünk szolgálatába állítva komoly szerepet vállaltak ’READIT’ kampányunk megvalósításában.

CSATLAKOZZ HOZZÁNK, TEGYÜNK EGYÜTT A MAGYAR GYERMEKEK ÉS FIATALOK JÖVŐJÉÉRT!

Amennyiben szívesen lennél vállalati támogatónk, tekintsd meg tájékoztatónkat és vedd fel a kapcsolatot Adriány Kincső ügyvezető igazgatóval a kincso.adriany@unitedway.hu e-mail címen, vagy a +36-20-392-1500-as telefonszámon.

Ha egyénileg szeretnél részt venni eseményünkön, kérlek kattints regisztrációs oldalunkra!