Pedagógusképzés az Értő olvasásért – 2019 ősz – Debrecen-Pályázat-LEZÁRULT

Légy motivált, olvass jól és sokat! – Pályázat térítésmentes módszertani és mérésképzésre

Pályázati felhívás újszerű élménypedagógiára épülő, értő olvasást segítő programban való részvételre általános iskolai tanítók és óvodapedagógusok számára – debreceni helyszínen.

A pályázat beadási határideje 2019. október 14.
A képzés időpontja: október 26-28. 

A pályázat kiírója: Erőforrás Alapítvány – United Way Magyarország
A pályázat neve: Légy motivált, olvass jól és sokat! – térítésmentes módszertani és mérésképzés általános iskolai tanítók és óvodapedagógusok számára.
A pályázat célja: A KönyvForgató program keretén belül általános iskolai tanítók és óvodapedagógusok hozzásegítése az olvasástanulás és értő olvasás nehézségeinek minél korábbi felismeréséhez, megelőzéséhez, valamint komplex fejlesztéséhez, kezeléséhez. Mindezt egy speciális, játékos, élménypedagógiai módszertan segítségével. A módszertan a legújabb neurokognitív és neuropszichológiai olvasáskutatási eredményekre továbbá longitudinális képesség mérésekre épül.A sikeresen pályázók egy háromnapos, térítésmentes pedagógus módszertani képzésen és mérésképzésen vesznek részt, amelyet 2019. október 26-28-án (szombat, vasárnap és hétfő) tartunk Debrecenben. A képzést a kaposvári Vadvirág Alapítvány szakemberei tartják, saját fejlesztésű, eredményesen kipróbált Tanulás Könnyítő Program (TKP) módszertan alapján.
A pályázók köre magyarországi általános iskolák és óvodák

A pályázat beadási határideje 2019. október 14. 

A részletes pályázati kiírás és az adatlap letölthető innen: