otthON-bekapcsoljuk a sulit

Az OtthON program lelkes civilek csapata és a United Way Magyarország összefogásával jött létre, hogy digitális eszközhöz juttassa a rászoruló diákokat.

A járvány miatt bezárni kényszerült oktatási intézmények újfajta kihívás elé állították a diákokat, ezzel együtt a szülőket is. Hazánkban nagyon sok tanuló nem rendelkezik a digitális oktatáshoz szükséges eszközökkel, így nem tudja tartani a lépést társaival. Ezt felismerve jött létre az OtthON program, mely olyan családok számára tesz elérhetővé internetet és számítógépet, akiknek nincs lehetőségük bekapcsolódni a digitális oktatásba.

A program adománygyűjtésen alapul,  szakmai partnerünk pedig a beérkező pénz és/vagy tárgyi adományokból felújított konfigurációkat állít össze. Már 33.000 forint elegendő – a megfelelő szakértelem mellett–, hogy felújítsák az eszközöket, amelyeket aztán napi szinten használhatnak a gyerekek.

Ez a program abban más, hogy az intézményekhez kerülő eszközöket ők térítésmentesen használatba adják a családoknak, amíg otthonról kell tanulni. A járványhelyzet elmúltával ezek visszakerülnek az iskolákhoz ezáltal továbbra is segítik az iskolán belüli oktatást, illetve rendelkezésre fognak állni az iskolák diákjai számára más helyzetekben is.

Így segítheted célkitűzéseinket pénzadománnyal:

  • átutalással bankszámlánkra 10102244-06753300-01003000 (megjegyzéshez írd be, hogy otthON program)
  • kártyás befizetéssel ide kattintva (megjegyzéshez írd be, hogy otthON program)

Tárgyi felajánlásokat is szívesen fogadunk, ez esetben ide kattints!