Önkénteseket keresünk a JOY-napok idejére!

Fantasztikus hírünk van! A JOY-tündér szárnyai alá vette az olvasáskészség fejlesztését célzó Könyvforgató programunkat! 🙂

A Marquard Média 2017 novemberében megjelenéssel (a JOY és Apa magazinokban), pénzadománnyal (minden eladott novemberi JOY után 10 Ft-tal) és a könyvgyűjtő akciónk kiszélesítésével is támogatja Könyvforgató programunkat. Egy hónapon keresztül lehet leadni használt gyermekkönyveket a Lapker országos hálózatában (Relay és Inmedio üzletekben), emellett pedig

egy könyvgyűjtő kitelepülésen is részt veszünk a WestEnd City Centerben a JOY-napok ideje alatt,
november 9. és 12. között,

amihez Önkéntesek segítségét keressük.

Feladat: fogadni a könyvadományokat, mesélni a United Way-ről és a Könyvforgatóról az érdeklődőknek (ehhez háttéranyagot előzőleg biztosítunk), valamint a stand előkészítésénél, a nap végén pedig a könyvek elpakolásánál segédkezni (ez szállítást nem, csak dobozolást jelent).
Két sávot terveztünk – egy délelőttit 8.00-14.45 óra között, és egy délutáni-estit 14.15-21.00 között– melyekre itt lehet jelentkezni.

Bővebb információkat a Könyvforgatóról itt a weboldalunkon találtok.
A JOY-tündér akciójáról szóló cikket itt, a gyűjtésben résztvevő Lapker üzletek listáját pedig itt olvashatjátok.

Későbbi önkéntes lehetőségünk a Könyvforgató program kapcsán, hogy az összegyűjtött könyveket majd át is kell válogatnunk, csoportosítanunk alsós és felsős kategóriákra, valamint bedobozolnunk szállításra. A válogatás majd az irodánkban zajlik (1134 Budapest, Váci út 33.), valamikor december első vagy második hetében, akár több napon keresztül is. Erre jelentkezni a judit.toth@unitedway.hu email címen lehet.