Önkéntes varázslók a gyermekotthonban

A GE Lighting önkéntesei otthonosabbá, vidámabbá varázsolták a Cseppkő Gyermekotthont. Az intézménynek támogatásra, segítségre van szüksége az épületkomplexum felújítási munkálatainak elvégzéséhez, így különösen nagy örömmel fogadták a GE Lighting önkénteseit.

A Cseppkő Gyermekotthon a családból kikerült gyermekek családpótló funkcióját látja el, a gyermekvédelmi szakellátás keretein belül teljes körű, otthont nyújtó ellátást biztosít a 3-24 éves korosztály számára.

Az intézménynek támogatásra, segítségre van szüksége az épületkomplexum felújítási munkálatainak elvégzéséhez, így különösen nagy örömmel fogadták a GE Lighting önkénteseit, akik arra vállalkoztak, hogy varázsolnak: otthonosabbá, vidámabbá teszik a belső tereket és ezzel lepik meg a Cseppkő Gyermekotthon lakóit.

“Nagyon jó volt a kollégákat egy más környezetben látni és együtt dolgozni. Jó érzés volt, hogy segíthettünk a gyerekeknek és az otthonnak. Jó lenne sok-sok hasonló program.” – fogalmazta meg érzéseit a nap végén az egyik önkéntes.

Tudj meg többet munkahelyi programjainkról és vállalatoknak nyújtott szolgáltatásainkról.