Motiváltan tanulni és tanítani a táguló virtuális térben – Eszköztár az iskola falain kívül és belül.

Az IKT varázsereje a tanteremben webinár-sorozat harmadik részében Nádori Gergely, a tanarblog.hu szerzője, az Alternatív Közgazdasági Gimnázium pedagógusa ismertet meg bennünket az oktatásban lezajlott revolúció, a digitális pedagógiai színtéren bekövetkezett változásokba.

FELIRATKOZOK A VIDEÓRA

A webináron többek között szó lesz arról, hogy az IKT oktatás mennyire függ az eszközbeli tudástól és a szemléletmódtól, a digitális oktatás perspektívájáról és az iskolai kihívásokról és azok megoldási kísérleteiről.

A három alkalomból álló webinár-sorozat szakmai vezetője, házigazdája Barbarics Márta, pedagógus, gamifikációs szakember, aki ez alkalommal a tartalomra szabott workshoppal készül. A workshopon lehetőség nyílik egy hagyományos óraterv digitális fejlesztésére, a résztvevők akár saját óratervekkel is dolgozhatnak.

A webinár sorozat hátterét az október 27-én Cross Sector Partnership Cafe- Digitális Esélyegyenlőség. Hogyan tudunk jól segíteni? címmel megrendezésre kerülő online eseményünk szakmai programja szolgáltatja. Pedagógusként szeretettel látunk azon a rendezvényen is, melynek további információi a következő linken találhatóak. Katt a képre: