Küldetésünk

kik_vagyunk_foto_3

Olyan világot álmodtunk meg, amelyben a színvonalas oktatáshoz való hozzáférés, a pénzügyi stabilitás és az egészséges életkörülmények egyaránt biztosítottak ahhoz, hogy az egyének és a családok megvalósíthassák életcéljaikat, a gyerekek és a fiatalok kibontakoztathassák a bennük rejlő tehetséget.

Annak érdekében, hogy ez a jövőkép a magyar társadalom bármely tagja számára elérhető legyen, szervezetünk felkutatja a társadalom legégetőbb oktatási, pénzügyi és egészségügyi problémáit és arra törekszik, hogy széles társadalmi összefogással – pénzügyi, emberi és egyéb szükséges erőforrások mozgósítával – mély és tartós pozitív változásokat indítson el a fennálló problémák megoldása érdekében.

uwh_house_fig_hu

Céljaink

Tevékenységünk három fő területe az oktatás, a pénzügyi stabilitás biztosítása és az egészség. Ezen belül az oktatásra, a jövő generációjának támogatására fordítjuk a legnagyobb hangsúlyt.

1. Oktatás

Célunk, hogy a gyerekek és a fiatalok társadalmi, kulturális és vallási hovatartozásuktól, illetve egészségi állapotuktól függetlenül, az őket megillető esélyegyenlőség elve alapján, olyan készségeket és képességeket sajátíthassanak el az iskolai évek során, amelyekkel sikeresen győzik majd le a 21. század kihívásait és független, önfenntartó felnőtté válhatnak. Konkrét programjainkról, eredményeinkről bővebben az Oktatás menüpont alatt olvashatsz.

kik_vagyunk_foto_4

2. Anyagi biztonság

A sikeres önálló élet alapja az anyagi biztonság. Célkitűzésünk, hogy elősegítsük, az egyének – elsősorban a fiatalok – tudatos és felelősségteljes pénzügyi döntéseit, úgy, hogy lehetőséget biztosítunk számukra, hogy elsajátíthassák mindazokat a kvalitásokat, amelyekkel megteremthetik, és fenntarthatják önmaguk számára az anyagi biztonságot és függetlenségüket.

3. Egészség

Meggyőződésünk, hogy egészségünk megőrzése kiemelten fontos feladat, éppen ezért nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy népszerűsítsük az egészséges életmódot. Ennek keretében egészségmegőrző programokat indítunk és támogatjuk a már meglévő kezdeményezéseket. Bővebben