Kik vagyunk

A United Way Magyarország alapítvány, a világ legnagyobb, magánadományokból fenntartott non-profit szervezetének, a United Way nemzetközi hálózatának a tagja.

who-we-are-people

Nemzetközi és hazai forrásokat egyaránt bevonva

  • magyarországi célokért,
  • hazai összefogásra építve
  • a helyi közösségek érdekében fejti ki tevékenységét.

Független, önfenntartó alapítványként magyarországi ügyekért dolgozunk, azonban 45 ország, közel 1800 helyi szervezetének tapasztalait, tudásbázisát tudhatjuk magunkénak. Mindez pedig garanciát jelent arra is, hogy a nemzetközi hálózat tagjaként olyan nemzetközi sztenderdeknek megfelelően végezzük tevékenységünket, ahol az átláthatóság és az elszámoltathatóság alapvető követelményeknek számítanak.

A United Way Magyarország az OBH által nyilvántartásba vett civil szervezet, adómentes közhasznú alapítvány (nyilvántartási szám: 7364, adószám: 18093951-1-42).

Hisszük, hogy komoly és tartós társadalmi változásokat csak közös összefogással érhetünk el, ezért céljaink megvalósításához minden esetben segítőtársakra van szükségünk.

Ismerkedj meg küldetésünkkel, tevékenységünkkel és ha úgy érzed, hogy te is szívesen lennél a segítőtársunk, a Te is segítenél? menüpont alatt különböző lehetőségeket találsz arra, hogy velünk együtt tégy a közösségért.

who-we-are-stamp