Már egy könyv is megváltoztathatja egy gyermek életét!

Tudtad, hogy ma Magyarországon minden ötödik gyermek olvasási és szövegértési nehézségekkel küzd? A United Way Magyarország 2014-ben indította el a KÖNYVFORGATÓ programot, melynek keretében jó állapotú, használt gyermekkönyveket gyűjt és juttat el pályázati úton többségében hátrányos helyzetű közösségekben élő 7-14 éves gyerekek részére segítve az olvasási és szövegértési készségeik javulását.


Értő olvasás


Az értő olvasás megfelelő korban való kialakulásának hiánya egy életre megpecsételheti a gyerekek sorsát, elvéve a lehetőséget attól, hogy kibontakoztathassák a bennük rejlő tehetséget, és megvalósíthassák álmaikat. Bővebben

A JOY Tündér


Most a JOY Tündér is a kezdeményezés mellé állt, és a Lapker Zrt.-vel együttműködésben 20 forint támogatást nyújt minden egyes novemberben eladott JOY magazin árából azért, hogy minden gyermek egyenlő esélyekkel tanulhasson. Bővebben

Köszönjük, hogy te is támogatod!


Szeretsz olvasni? Megosztanád ezt az élményt a gyermekekkel is?

Támogasd a programot azzal, hogy megveszed a JOY magazin novemberi számát!


Van otthon használt, de jó állapotú gyermekkönyved, amit szívesen felajánlanál?

Add le az Inmedio kiemelt üzleteiben október 11. és november 12. között, vagy hozd el a WestEnd áruházba november 9. és 12. között a JOY-napok kitelepülésére, és add át személyesen a United Way Alapítvány önkénteseinek.

Ezekben az Inmedio üzletekben tudod leadni az adomány könyveket:Üzletek listája

A gyűjtőhelyeken matricát is találsz. Ragaszd be az ajándékkönyvedbe, és írd rá a TE személyes üzeneted a könyv új tulajdonosának!

Adj te is esélyt egy gyermeknek, hogy ő is merjen nagyot álmodni!