Felmérés for-profit vállalatok, civil szervezetek és oktatási intézmények körében!

Töltsd ki a kérdőívet november 15-ig a COVID-19 pandémia hatásainak enyhítésére tett adományozási és önkéntességi hajlandóságról és tevékenységekről.

A kérdőív kitöltése körülbelül negyedórát vesz igénybe, de számunkra és a szektorok közötti együttműködéshez fontos iránymutatást ad.

Kérjük, segítsd munkánkat azzal, hogy kitöltöd a kérdőívet.  

KITÖLTÖM A KÉRDŐÍVET

Hogyan adományozzunk jól? – Felmérés a COVID-19 járvány alatti adományozási hajlandóságról

A koronavírus járvány következtében az elmúlt néhány hónapban fenekestől felfordult körülöttünk a világ. Negatív hatásai mellett felerősödtek a filantróp és közösségi kezdeményezések is és soha nem látott összefogást tapasztalhattunk elsősorban az egészségügyi dolgozók, a pedagógusok, a hátrányos helyzetű családok és az idősek megsegítése irányába. Civil szervezetként azonban gyakran tapasztaljuk, hogy a segítő szándék és a szükséglet nem minden esetben ideálisan találkoznak egymással. Ennek hátterében sokszor az információhiány áll, az adományozók nem mindig kapnak pontos tájékoztatást arról, hogyan tudnának jól segíteni.

Kérdőívünk kiemelt célja a potenciális adományozók nehézségeinek feltérképezése általában, illetve a koronavírus járvány eddigi időszakában, és támpontok keresése a befogadók számára (legyen az civil szervezet vagy közintézmény) amelyek elősegíthetik, hogy az adományok a lehető leginkább elérjék a kitűzött társadalmi célt.

Köszönjük, hogy segíted törekvésünket, így tőletek is tanulhatunk.

KITÖLTÖM A KÉRDŐÍVET

A kitöltés határideje: 2020.11.15. éjfél