Tizedik éve robog Biztibusz programunk

Egyik legnépszerűbb programunk, a Biztibusz 10 éve segíti gyermekeink testi épségének megőrzését a Generali a Biztonságért Alapítványának támogatásával.

Örömmel tölt el bennünket, hogy 853 pedagógus segítségével 355 iskolában jelen lehetünk és országosan több mint 101.000 gyermek élheti biztonságosabban hétköznapjait. Nagy boldogság számunkra, hogy számos olyan iskola van, ahol a programunk hosszú évek óta fut és ezek az intézmények büszkén vállalják részvételüket a gyermekek biztonsága érdekében!

Plakettjeink immár az alábbi iskolákban is hirdetik együttműködésünket. A kis táblák segítségével közvetítik, hogy kiemelten fontos számukra a gyermekek testi épségének védelme:

Vácszentlászlói Szent László Általános Iskola

Csabacsűdi Trefort Ágoston Általános Iskola

Mátyás Király Általános Iskola Budapest XXI.

Délegyházi Hunyadi János Általános Iskola

Mindszenty József Ált. Isk., Gimn. és Kollégium, Zalaegerszeg

Vörösmarty Mihály Általános Iskola, Budapest XX.

Köszönjük a lelkes önkéntes pedagógusok áldozatos munkáját, hogy a játékos, interaktív foglalkozások során megtanítják a diákokat a leggyakoribb otthoni és iskolai balesetek, mint az esés, égés, fulladás, mérgezés és vágás felismerésére és elkerülésére.

Közös ügyünk, hogy csökkentsük a gyermekbalesetek miatt bekövetkező tragédiák számát és minden kisdiák egészséges felnőttként bontakoztathassa ki a benne rejlő tehetséget!

A programról ITT olvashatsz bővebben.

Köszönjük támogatónkat, hogy már 10 éve mellettünk állnak!