Komplex oktatási csomag a United Way Pedagógus Közösség számára

Nagy örömünkre szolgál, hogy bejelenthetjük együttműködésünket a Tanárblog szakembereivel!

A többszörösen megtérülő tanulási folyamat során egy komplex oktatási csomag, videóanyagok, webinárok, letölthető segédanyagok és konzultációs lehetőségek várnak. Olyan témákat dolgozunk fel, melyek abban segítenek, hogy érdekesebb, izgalmasabb és hatékonyabb legyen a tanítás online és offline egyaránt.

A csomag tartalma:

– A 10 modulból álló Digitális Tanulás Kézikönyve tananyag

– a kézikönyv feldolgozásához kapcsolódó 8 alkalmas webinár sorozat

– gamifikációs platformon követhető fejlődés, mely támogatja az önálló tanulást

– konzultációs lehetőség a webinár házigazdáival

– mentálhigiénés foglalkozás

A Kézikönyv megalkotói és a webinár szakértői: Nádori Gergely és Prievara Tibor

A program összes elemét elvégzett pedagógusok számára biztosítjuk a szakértők által publikált 21. századi iskola című kötetet elektronikusan. Ennek feltétele a webináriumok legalább 80%-án való részvétel.

A kézikönyv és a webinár sorozat kifejezetten gyakorlati módon dolgozza fel a témaköröket, így azonnal lehetőségetek nyílik kipróbálni a saját környezetetekben a tanultakat és a tapasztalataitokról visszajelzést kapni szakértőinktől. A digitális kompetenciák fejlesztésén túl olyan témákat dolgozunk fel, melyek a fizikai tanteremben segítik az együttműködést, fejlesztik a rezilienciát és hangsúlyt fektetnek a diákközpontú oktatásra.

A Kézikönyvhöz kapcsolódó webinárok időpontjai:

Márc. 12. 17.00-18.30

Márc. 23. 17.00-18.30

Márc. 26. 17.00-18.30

Márc. 30. 17.00-18.30

Ápr. 9. 17.00-18.30

Ápr. 20. 17.00-18.30

Ápr. 23. 17.00-18.30

Máj. 4. 17.00-18.30

Helyszín: Microsoft Teams.  A kapcsolódáshoz szükség lesz laptopra vagy asztali számítógépre, kamerára és mikrofonra.

A webinárok összekapcsolódnak, így érdemes egy tanulási folyamat részeként az összesen részt venned. Azonban egy-egy webinár elmulasztása esetén lesz lehetőség pótlásra. A webinárok időtartama 60 és 90 perc között mozog az interakciótól függően. Bátorítunk Téged is, hogy élj a lehetőséggel és vegyél részt aktívan az alkalmakon.

Várunk szeretettel!

A házigazdákról:

Prievara Tibor – angoltanár, a TanárBlog szerkesztője, egyetemen és középiskolában összesen több, mint 20 év tapasztalattal rendelkezik, Több szakmai kiadvány szerzője és társszerzője (pl. A 21. századi tanár, A 21. századi iskola), a gamification oktatásban történő alkalmazásánák magyarországi úttörője. Emellett a hashtag.school online keretrendszer kiötlője és megvalósítója.

Nádori Gergely az Alternatív Közgazdasági Gimnázium természetismeret tanára, a TanárBlog szerkesztője. 2000 óta publikál a korszerű pedagógiáról, az IKT eszközök iskolai használatáról. Több szakkönyv szerzője, szakmai elismerések díjazottja. Lelkes, de nem feltétlenül tehetséges ukulele játékos.