Az IKT varázsereje a tanteremben webinár-sorozat: Dr. Főző Attila László előadása

Amit az online tanítás adott a tantermi oktatásnak – avagy mit tanultunk a karanténoktatásból? Kattints és nézd meg szakértőnk előadásának felvételét!

Az IKT varázsereje a tanteremben webinár-sorozat bevezető részében Dr. Főző Attila László, kémia-fizika szakos középiskolai tanár, digitális pedagógia szakértő, IKT-val támogatott projektpedagógia specialista segített nekünk a tisztán látásban.

Olyan fogalmakat tisztáztunk, mint például a hibrid oktatás, digitális oktatás és távoktatás, a szakértő beszélt ezen módszerek különbségeiről. Végül pedig szót ejtettünk arról is, milyen digitális technológiai eszközök adottak az iskola falain belül és kívül a hatékony oktatáshoz?

Nézd meg az első részt:

Nézd meg a 2. részt:

Dr. Főző Attila László (digitális pedagógiai szakértő)

A Digitális Jólét Nkft.  és a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet digitális pedagógiai szakértője, valamint az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Kar óraadó tanára. Pályáját a budapesti Közgazdasági Politechnikum Alternatív Gimnáziumban kezdte, ahol természettudományt tanított. Több mint két évtizede dolgozik a digitális technológia oktatási alkalmazásaival és a digitális kompetencia fejlesztésével kapcsolatos projekteken, mint a Sulinet Digitális Tudásbázis, a Digitális Témahét, digitális élményközpontok, digitális taneszköz-akkreditáció, de részt vett a Digitális Oktatási Stratégia kidolgozásában is. 25 éve tart rendszeresen pedagógus továbbképzéseket. 2017 óta az EU Code Week hazai nagykövete.