Együtt segítünk- Rajtad is múlik

Az elmúlt pár hétben nagyot változott a világ. Az összefogás példaértékű, mindenki ott segít, ahol tud. Mi a társadalom perifériájára szorult, hátrányos helyzetű gyermekekért és családjaikért aggódunk, és minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy átsegítsük őket ezen a példa nélküli helyzeten.

Pedagógus Szakmai Közösségünkön keresztül felmértük a szükségleteket és szívszorító történetek érkeztek: egyik tanárunk a 21 fős osztályából 9 gyermekkel hetek óta nem tud kapcsolatot teremteni a digitális eszközök hiánya miatt; egy másik oktatónk a másodikos tanulójáról nem hallott három hete, akiről tudja, hogy hatan élnek egy 24 négyzetméteres lakásban, ahol még vezetékes víz sincs, nemhogy internet.


Felelős összefogásra, a Te támogatásodra is szükségünk van!
Hogyan támogathatod a rászorulókat?

Tisztálkodó- és tisztítószerekkel

Célunk, hogy 1000 család számára 5000Ft értékű tisztálkodó és tisztítószer csomagot juttassunk el.

TÁMOGATOM

Iskolaszerekkel

Célunk, hogy 2000 kisgyermeknek 1000Ft értékű iskolaszercsomagokat állítsunk össze.

TÁMOGATOM

Digitális oktatáshoz szükséges eszközökkel

Célunk 100 laptop, 200 tablet, 300 mobiltelefon eljuttatása a digitális oktatásból kimaradó pedagógusok és gyerekek számára.

TÁMOGATOM


Amennyiben tárgyi adománnyal járulnál hozzá kampányunkhoz, vedd fel a kapcsolatot kollégáinkkal az info@unitedway.hu emailcímen.

Célunk, hogy Pedagógus Szakmai Közösségünk és a velünk együttműködő civil szervezetek segítségével beazonosított, valós igényeket támogatva járuljunk hozzá a halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek felzárkóztatásához és egészségük megóvásához.

Mire van leginkább szükség?

Felmérésünk alapján égető hiány van fertőtlenítő- és tisztítószerekből. Az elmaradt térségekben a kisdiákok tanításához szükséges laptopok/táblagépek, valamint az alapvető kompetenciafejlesztéshez szükséges oktatási anyagok (füzetek, tollak stb.) sem elérhetők a kis falvakban rejtőző mélyszegénységben élő gyermekeinknek. A legelesettebbeket támogató pedagógusok emberfeletti munkát végeznek mindennap: ők láthatatlan hősökként harcolnak a frontvonalban a legsebezhetőbbekért.


Hogyan segíthetsz még? Kattints!