A társadalmi hatás önmagunkkal kezdődik

A United Way Magyarország és a Borealis Consulting összefogásával most egy különleges lehetőség nyílik a társadalmi szerepvállalásra. Egyszerre tehetünk önmagunkért, a környezetünkért és a hátrányos helyzetű gyerekek tehetségének kibontakoztatásáért.

A United Way Magyarországon keresztül megvásárolt tudáskatalizátor képzés bevételét ugyanis a Borealis Consulting teljes egészében a United Way Magyarország támogatására fordítja.

Miről szól a tudáskatalizátor program?

Vezetőként, fejlesztőként, trénerként, moderátoként hatással lenni mások fejlődésére, lehetőség és egyben felelősség is.  Lehetőség arra, hogy a lehető legnagyobb pozitív nyomot hagyjuk a társadalomban. A tudáskatalizátor programban résztvevők a program során egy olyan fejlesztő közösséggé formálódnak, melynek tagjai felelősen gondolkodnak, önmagukhoz és másokhoz stabilan kapcsolódnak, aktív szerepet játszanak a tudásmenedzsmentben és fontosnak tartják, hogy a hétköznapok során pozítív hatással legyenek másokra.

Kinek szól a tudáskatalizátor program?

  • Jelenlegi és jövőbeni trénereknek, tanácsadóknak.
  • Változáskezelő funkcióban dolgozóknak, innovációs menedzsereknek
  • Fejlesztő vezetőknek
  • HR területen dolgozóknak
  • Projektmenedzsereknek
  • Belső moderátoroknak

Ha magadra ismertél és szívesen részt vennél a tudáskatalizátor programban, keresd Adriány Kincsőt a kincso.adriany@unitedway.hu címen és tudd meg, hogy a programban való részvétellel hogyan támogathatod a United Way Magyarországot is.