A jó kommunikáció képes megsokszorozni a társadalmi hatást – Workshop

Megváltjátok a világot, de senki sem veszi észre? Kommunikáció.  Jó az ügy, mégsem áll mellé elég ember? Kommunikáció.  Megvan a kezdeti lendület, de menet közben elfogy a lelkesedés? Kommunikáció. Ha a munkád során megfogalmazódtak már benned is hasonló a kérdések, akkor itt a helyed!

Kutatások, sikertörténetek, hazai és nemzetközi példák inspirálnak majd bennünket a közös gondolkodásra és együtt keressük a válaszokat többek között a következő kérdésekre:    

  • Milyen kommunikációs kihívásokkal nézünk szembe egy-egy vállalati-civil közös projekt során, hogyan győzhetjük le azokat és hogyan használjuk ki jobban a kommunikáció multiplikációs erejét?
  • Milyen a jó kommunikációs terv?
  • Milyen célcsoport specifikus üzeneteket és KPI-okat fogalmazhatunk meg?
  • Hogyan üzenjünk hadat a hatékonytalan meetingeknek?

Olyan vállalati, civil és államigazgatási munkatársaknak ajánljuk a workshopot, akik szeretnének fejlődni non-profit kommunikáció terén és keresik azokat az ötleteket, megoldásokat, amelyekkel akár szűkös kommunikációs erőforrások mellett is nagyobb hatást lehet elérni.

Dátum:   2018. március 1., csütörtök
Időpont: 9:00-14:00 óra (regisztráció 8:30-tól)
Helyszín: egyeztetés alatt
A workshop nyelve: elsősorban magyar.

Érdeklődsz? Regisztrációért kattints ide! Határidő: 2018. február 15.
(A rendezvény ingyenes, azonban csak limitált számú jelentkezést tudunk fogadni, a regisztráció véglegesítésében a regisztráció sorrendjét vesszük figyelembe.)

Szervező:

UWH logo 2017 RGB_kicsi